Xerox kjøpte partnerne deres

Xerox sa at de hadde kjøpt opp sin mangeårige platinapartner Advanced UK, som er en leverandør av maskinvare- og administrerte utskriftstjenester lokalisert i Uxbridge, Storbritannia.

 

Xerox hevder at oppkjøpet gjør Xerox i stand til å ytterligere vertikalt integrere, fortsette å styrke sin virksomhet i Storbritannia og betjene Advanced UKs kundebase.

微信图片_20230220141736

Kevin Paterson, sjefen for Business Solutions og Small and Medium Enterprises hos Xerox UK, sa at Advanced UK allerede har en sterk lokal kundebase og at samarbeid med dem vil bringe bransjens mest omfattende tjenesteportefølje til disse nye Xerox-kundene.

 

Joe Gallagher, salgsdirektør i Advanced UK, sa at Xerox er det beste valget for å drive virksomheten og drive differensierte vekstmuligheter.Han sa at han er glad for å bli med Xerox og så frem til å utvide kundebasen gjennom Xerox sine utskrifts- og IT-tjenester.
I fjerde kvartal 2022 var Xerox Corporations inntekter 1,94 milliarder dollar, opp 9,2 % fra år til år.Omsetningen for 2022 for hele året var 7,11 milliarder dollar i inntekt, opp 1,0 % fra år til år.


Innleggstid: 20. februar 2023